Välkommen till FM Mattssons Webbkatalog!

Webbkatalogen är uppdelad efter kapitel, precis som den tryckta Sortimentskatalogen, men här finns också en sökfunktion där man kan söka på RSK-nr eller FMM-nr.

Webbkatalogen uppdateras automatiskt varje natt och är på så vis alltid aktuell.

Tips för utskrift


För utskrift av en produktsida, sök fram den enskilda produkten med knappen sök. Alternativen för ditt sökresultat syns i den vänstra menyn. Klicka på produktlänken, så ser du den valda produkten på den högra sidan. Högerklicka sedan i det vita fältet på eller bredvid tabellen (ej på bilden), och välj ”Skriv ut”.

För utskrift av kapitel. Öppna önskat kapitel. Högerklicka i det vita fältet bredvid produkterna (ej på själva bilden) i det valda kapitlet där produkterna och tabellerna syns och välj ”Skriv ut”.

Väljer du ”Skriv ut” under fliken ”Arkiv” så är det bäst att först markera text och bild som ska skrivas ut. Arkiv – Skriv ut – kryssa i ”Markering” - OK

Drift- och skötselinstruktioner

Drift- och skötselinstruktionerna är numera integrerade i vår webbkatalog. Vid varje produkt finns en symbol av en skiftnyckel och genom att klicka på den så laddar man ner skötselinstruktionen för just den produkten.

Pröva även våra nya funktioner "Produktblad" (automatgenererade produktblad som pdf) och "Teknisk info", där finns bl a 3D-filer, AMA-texter, byggvarudeklaration, certifikat och bilder.


Foton och streckteckningar är klickbara för att få en förstorad bild, där du ser mått och detaljer bättre. Drift- och skötselinstruktionerna ligger i pdf-format. För att kunna läsa pdf-format krävs det att du har Acrobat Reader installerat. Om du inte har det, klicka på knappen:

Acrobat Reader

OBS! Hittar du inte instruktionen på den produkt du önskar, ring vår kundservice 0250-59 64 50.