Welkom in FM Mattsson’s Web Catalogus!

De FM Mattsson web-catalogus is verdeeld in hoofdstukken, net als een gedrukte catalogus, maar met een zoekfunctie, waarin de FMM nummers gebruikt kunnen worden om de producten te vinden.

De web-catalogus wordt elke nacht automatisch geactualiseerd en is daardoor altijd up-
to-date.

Tips voor het afdrukken

Voor het printen van een productblad
Vindt het product met de zoek knop. Het resultaat wordt getoond in de linker kolom. Klik op de link van het gewenste product en u krijgt een compleet overzicht ervan. Klik met de rechter muisknop in het wite veld naast de foto (niet op de foto, want dan wordt enkel de foto geprint) en kies ”Afdrukken”.

Voor het printen van een compleet hoofdstuk
Open het gewenste hoofdstuk. Klik met de rechter muisknop in het wite veld naast de foto (niet op de foto, want dan wordt enkel de foto geprint) en kies ”Afdrukken”.

Handleidingen en onderhoudsinstructies
De handleidingen zijn geďntegreerd in de web-catalogus. Bij elk product staat een symbool van een steeksleutel, door er op te klikken wordt de bijbehorende handleiding gedownload.


De handleidingen zijn in pdf formaat. Om deze te kunnen lezen is Acrobat Reader benodigd. Indien u geen Acrobat reader op uw computer heeft , klik dan op onderstaande knop.

Acrobat Reader

Opmerking! Indien u de benodigde informatie en/of handleidingen niet vindt, neem dan 
Contact met ons op  +32 2 523 30 60